Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Busenkelt!

Det allra bästa sättet
att banta på, sa nå´n till mig
här om da´n
när vi möttes på stan
det var att äta
av just det där
man inte alls tyckte om...
Så blev det av bara farten sen
med matintaget, precis, liksom, lagom!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-12-03 17:52



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA gäller väl att röra sig i takt med intagen kanske!
2018-12-04

  lodjuret/seglare VIP
Kanske att rätta matintaget efter behovet. Ät bara det som ligger på tallriken, ta aldrig om och ät upp allt om du tagit dig för med att 'bestämma själv' vad som där skall ligga på tallriken. I övrigt kan väl sägas att ämnet är ett hyggligt vanligt ämne för diskussion. Ibland är det ens handikapp och ibland sitter handikappet i mera plats för ekonomi.
2018-12-03

  ULJO
Ett tips "äta som en mygga och skita som en elefant"
2018-12-03

  Feliaxel VIP
Kanske en bra metod
2018-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt