Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bowling

 

discobowling med familjen
jag följer med som en vante
rullar in
Vilda vill fortbilda mamman 
jag är med på banan

i discokulans återsken
snurrar demagogdottern taket några varv
sopar sen taktlöst banan med egot

ibland känns det som en lek i ett gränslöst land
ibland som ett spel
som ställer motståndare mot varann 
ibland en lektion och hon skiftar vision

en karamellpåse med karisma
en uppenbarelse som utmanar och slår strike

männen faller såklart som käglor
fastnar som Fredrik
i hennes filosofiska maskineri

själv står jag i givakt som barnvakt
vaktar min tunga
ser till att stå stadigt när hon slår
för jag vill ha kontakt
träffa ungarna

och orden är brutala ibland
som bowlingklot




Fri vers av KattenKin VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-12-03 22:25



Bookmark and Share


  DavidM VIP
Mångdimensionellt förtäljd sekvens.
2018-12-04

  Lars Hedlin
Härligt framfört med stark känsla!
2018-12-04

  Kungskobran VIP
Kanske något man skulle prova på med barn och barn barn, där kunde man kanske hänga med, för i data spel har man inte en chans , inte ens med 5 åringar dom är hypersnabba
2018-12-04

    Elisabeth Nilsson VIP
Fartfylld och fantasifull beskrivning av familjen, där inget hänger löst!
2018-12-04

  Nanna X
bowling är ganska brutalt för en känslig själ ; )
2018-12-04

  Blomma-Stjärna VIP
wow - en härlig människas härliga discobowling med familjen!
2018-12-03
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP