Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtblad

Stararna skrattar, inspelningar
av en svartvit sommar
katatoniska ryggar, kotornas urskiljbara åsar
ett främmande språk mellan skulderbladen
pälsstråna darrar, vinden genom gräset
stormbyarna uppmätta, insamlade
med kakelblanka etiketter, plastburkar
longituder och latituder, fjällkedjor
om dina handleder,
sorgens omkrets
nyfrosten som knastrar, de uppstoppade vattenfallen
skulpturer av vitt glas
tiden slickar salt från din rygg
stryker med händerna över




Fri vers av Grävling
Läst 222 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-12-03 19:26



Bookmark and Share


  Nanna X
Fysik...
2018-12-04

  87383 Karlsson
Dina två sista rader bär upp allt. Fantastiskt fina. Älskar även uttrycket sorgens omkrets. Den tvingar ut läsaren i sig själv.
2018-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling