Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När man står i en tsunami av ett förhöjt känslotillstånd


När manin slår till!

En söt, klibbig och lätt äcklig känsla
kryper sakta in i mitt sinne.

Jag värjer mig fruktlös
inför den annalkande stormen

Kaoset breder ut sig

När den där känslan dyker
upp som en oönskad gäst

sätter fast sina
kalla hårda krokar
och tar över

Jag är nu känslan

jag alltid

hatat

mest




Fri vers (Fri form) av PinkFlamingoWhite
Läst 157 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-12-03 23:26



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Känslan som dyker upp som en oönskad gäst kan jag känna igen Bra formulerat!
2018-12-11

  Hon kallar sig poet VIP
Bra punchline där vid slutet, överraskande...oväntat ....I like it
2018-12-03
  > Nästa text
< Föregående

PinkFlamingoWhite
PinkFlamingoWhite