Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlåt

Ord när tankar sviker

jag som hade
bestämt
att inte
agera




Fri vers (Fri form) av Felicia försvann
Läst 221 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-12-03 22:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Felicia försvann