Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De fattar bara ordet VÅLD de är satans anhängare

Men vad är det du säger, ska vi välkomna IS?
självklart att vi INTE ska göra, vad är det för
svammel som kommer ur din mun, håll tyst!
IS krigare har inte någon rätt att sätta sin fot
på svensk mark, och ska portförbjudas för all
framtid, de bär extremt mycket blod på sina
sataniska händer, mördat massor av kristna
massor utav oskyldiga människor, som små
bebisar barn, våldtagit söndrat kvinnors liv!
halshuggningar, huvuden som IS har spelat
fotboll med, visat sina barn groteska lekar!
berättelserna är många och mycket långa
ur IS våldsamma framfart, de fattar bara
ordet VÅLD, de är satans anhängare!!!
du lilla ledare visar i dina uttalanden
och handlingar, vilken sida du står på
inte är det godhetens, en sak som är säker
NEJ, de ska INTE hit till Sverige
inga terrorister på svenska gator!!!
det finns redan tillräckligt
har du inte förstått det!?!







mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-03-04 14:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Regimens ökända passivitet i lagstiftning och gränsskydd visar tydligt på att den inte prioriterar svenska folkets säkerhet.
Regimen betonar hellre förövarnas rättigheter än offrens.

I den vänsterliberala världen är förövare alltid ett slags offer och de riktiga offren indirekt alltid ansvariga för förövarnas gärningar.

Europas folk håller på att genomskåda denna utdragna lögn. Det skrämmer Macron m.fl. Den franske presidentens senaste öppna brev till européerna lyser av desperation, despotism och folkförakt.
2019-03-07

  Bibbi VIP
Till Twitter.
2019-03-04
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP