Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ATT GÖRA EN SNÖÄNGEL

ATT GÖRA EN SNÖÄNGEL

Att göra änglar i snön är ett tecken på att visa andlig energi
Själens glädje får här ett tillskott med riktigt frenesi
Här sprakar det om änglavingarna så det syns till Bräcke
Det gifter sig bra med den vita snön, som ger ett duntäcke

Kan det här vara ett tecken på att änglarna vill leka ett tag
Till och med så sparkas det med en boll i änglarnas lag
En mjuk skön melodi med ett medley av spelande basuner
Lika tempererat som ett hav av dessa fantastiska laguner

Blås ut ni änglar för jordens folk, låt oss alla fatta trons trappa
Här kommer det att synas att vi får, styrs av en herdekappa
Många förnekar att tron har ett brett begrepp i världen
Ingen vet något egentligen, men många stänger inne sig i gärden

Kunde vi inte få lite änglar på dessa tråkiga kaffepaket
Låt oss göra änglar i snön för att påminna oss om deras godhet
Du är en liten ängel om du gör mig riktigt till lags, eller hur
Säg att du älskar mig och att jag har en fantastisk figur

Bo GRapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 916 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-12-03 22:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj