Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DEN ÄNGEL JAG SER

DEN ÄNGEL JAG SER

Jag önskar du kunde se
den ängel jag ser
när du står där
fram för mig

'Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 180 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-12-03 23:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj