Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina bröst är som svalor som häckar

Dina bröst är som svalor som häckar skrev Forsell till någon mello för länge sedan
Dina bröst är som två tomma säckar skaldade malisen obarmhärtigt

så var det bra med det




Fri vers (Fri form) av Sören Turesson VIP
Läst 350 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-12-03 23:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vi har tur - vi män - som inte blir kommenterade om våra bröst.
2019-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Sören Turesson
Sören Turesson VIP