Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hålla händer och hjärtan

du brukade alltid hålla min hand alldeles
för löst
så när det kom något i mellan
en buske
lyktstolpe
en bekant på stan
så lossnade alltid våra fingrar mjukt om varandra
släppte taget
och drog sig undan bakom jackor och hjärtan
som om de aldrig funnits där från början




Fri vers av glitterflicka
Läst 327 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2018-12-03 23:20



Bookmark and Share


  Flisan
Vet inte alltid vad jag ska göra med dina ord, för dom sätter sig i mig.

Men dom är så egna, så dina att jag inte riktigt vågar inkräkta på dom.
2018-12-06
  > Nästa text
< Föregående

glitterflicka