Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Koltrastens sång

Handens skugga
över
det vita arket
Liknar
mest
en svart fågel
mellan
tummen
och
pekfingret
Kanske är det
bara
koltrastens sång
som
får ge liv
åt
dikten
när
skuggan
säger mer
än
orden




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-12-03 23:43



Bookmark and Share


  stormengudrun VIP
Åh så vackert om min favoritfågel :-*
2018-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP