Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En kort tolkning om hur det kan kännas att vara fri,att känna hur alla jordsliga problem plötsligt inte existerar,hur man vill tillbaka till någonting som i ens drömmar känns så underbart.....


I mina drömmars fantasi.....

När lyckan,likt en explosion,briserar,i mitt hjärta,alla mina sinnen, finner

jag mig själv viktlös,i drömmarna är jag fri,bland bomullsliknande moln

svävar jag obehindrat,i en klarblå himmel med solen i zenit,det är då jag

sprider ut mina vingar,vill vara nära dig,ta dig till platser i ett universum

du inte trodde fanns.....men jag vaknar plötsligt,tittar vid min sida,du är

där,jag vill stryka min hand genom ditt becksvarta hår,kyssa dig ömt på

dina sidenlena kinder och läppar,men jag vill tillbaka,till världen jag bara

kan nå i mina djupaste drömmar ,men bara en,bara en, får plats i den

värld jag vill leva i....det är du min älskade...så ta min hand...vill du följa

med?




Fri vers av daniele2
Läst 337 gånger
Publicerad 2006-06-17 00:20



Bookmark and Share


  Nattis83
Bra text, men jag tror att den blir starkare om du ändrar kommateringen. Den känns lite ryckig när man läser den. Men som sagt, innehållet var mycket bra! /Natalie
2006-06-20
  > Nästa text
< Föregående

daniele2