Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natten är min vän

Natten är min vän
Döljer inga mörka skuggors hem
Tystnaden ger ro
Endast blåsten bygger sinnets bro

Stigen leder bort
Och natten känns så ensligt kort
Träden talar till varann
Jag hör suset när de viskar lite grann

Haren skuttar fram
I skogen är jag aldrig ensam
Månen speglas i göl
Visar skönhet i vattenpöl

Hunden vittrar doft
Jag känner mig som jordens stoft
Som ett med det eviga nuet
Som ett med det dödliga tabuet.






Bunden vers av Jeanne-Marie VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-12-04 02:08



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Sinnlig bro mellan nuet och det längre bort.
2019-01-21

  Kaptenlöjtnant
Bra där
2018-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie VIP