Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jordens vän

Min vän är jordens vän

Fjärilar och myggors hjärta

Vi lever på blod, såna som vi

Vi går ibland på svarta gator

Räknar varandras misstag
Hon och jag

Hennes armband är fler än mina

Alla regnbågens färger

Ett blåmärke öga
Stängs och öppnas

Vi läker varandras sår.




Fri vers (Fri form) av regnflicka
Läst 236 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-12-04 02:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Intressant dikt och teckning. Är det du som ritat?
2018-12-04
  > Nästa text
< Föregående

regnflicka
regnflicka