Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att inte nå fram.


Försent

När jag lämnade oss

var jag sedan länge

övergiven

När du vaknade

var det sen länge

försent.




Fri vers av Livet1
Läst 357 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-12-04 07:55



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Att inte nå fram Kort och intensiv text Spännande med
2018-12-06

  Lars Hedlin
Stark
2018-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Livet1
Livet1