Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Famna månen


Stjärnhimlen paraderar
för min vy varje stund

Månen lyser rund
Att nå om

Omfamna den
med dess kratrar
döda sand

Hålla om dess
mörka baksida

Vyssa och viska till den
att den är vacker som den är
och duger till

Att stjärnorna omkring
sörjer för kamratskap

Och solen
ger liv








Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-12-04 09:32



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Underbart, jag gillar rymdtemat!

2018-12-08

  TrollTörnTrappan VIP
Skönt mänsklig måne!?! Om än med döda inslag, så speglande liv...
2018-12-04

  Lars Hedlin
Mycket bra!
2018-12-04
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP