Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyvaken försommarmorgon...

 

i svalt morgondis

på trappan

i skirt linne

 

Dagen stiger tyst och stilla

 

under foten slät klinkerplatta

mellan händer kaffekopp och

katten som stryker längs mina

orakade ben

 

Blom i äppelträden

musöron i björken

doft av fuktig grusgång och dig

längtandes mig

där inne

 

Dagens bästa stund,

ljuvligt framdukad

av livet självt.

 

 




Fri vers av Livet1
Läst 292 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-12-04 10:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vcker scen
2018-12-04

  Lars Hedlin
Mycket fint!
2018-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Livet1
Livet1