Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att landa i december/4

 

Företaget Jorden tar 

emot och välkomnar 

oss alla. Ändå känner 

många sig ovälkomna

En hel livstid går åt till

att passa in 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Elaine.S VIP
Läst 307 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-12-04 10:41



Bookmark and Share


  prinscess VIP
Braigenkänningsfaktor
2018-12-05

  Larz Gustafsson VIP
Jag vägrar att passa in.
2018-12-04

  Silverstripe
Och att passa in är knappast givet, om än efter en livstid?
2018-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP