Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poet himlen

Ditt värde
sitter inte
i prestationen
mer
i improvisationen
lusten,egenheten
Bortom allt gillande
och ogillande
Fråga istället vad
skapandet ger dig
När missförstånden
tornar upp sig
till orosmoln,
på den annars så
blå himlen




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-12-04 10:58



Bookmark and Share


  prinscess VIP
Vackert
2018-12-05

  Birk Andersson
molnen
formar
mig
2018-12-04

  Whero
Fint!
2018-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP