Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är för vacker

Om du bara visste
Varför jag aldrig svarar
När du säger hej
Att hela mitt hjärta säger ja
Fast min hjärna säger nej
Den vet att jag aldrig skulle klara av
Att vara med någon som dig
Jag vill inte lura dig
Men när du är nära
Kan jag knappt kontrollera mig
Så jag håller avståndet
För att inte skada dig

Du är för vacker för mig




Fri vers av Somatisering
Läst 374 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-12-04 14:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ingen kan vara för vacker, tror att personen skulle bli ledsen om någon höll sig borta från en bara pga hens utseende.

2019-02-09

  S~A •••
Damn
2019-01-12

    ej medlem längre
Rörande!
2018-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Somatisering