Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

uppenbarligen

 

 

sittande mittemot varandra

i mellanrummet föds

utan rörelse vårt hitom

besöker vi den andres värma

vår andning en dyning

ger ringar på vattnet

med oanat gravallvar

likväl du

 

 




Bunden vers (Annat versmått) av Per Rydberg
Läst 276 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-12-04 14:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg