Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ibland vilar jag under tunga stenar

Jag gräver i det inre för att se mina skuggor

Det är kallt i håret

Jag har slutat säga ditt namn

Knivskador

Utsuddade bokstäver

Spår av vita snäckor

Det förflutna känns som en bok
Där några sidor inte hör hemma

Avspärrat område

Lycka varar sällan mer än tio minuter

I handen: en mjuk fågel

I huvudet: fyrverkerier

Solen gick ned medan vi åt frukost




Fri vers (Fri form) av regnflicka
Läst 317 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-01-07 00:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

regnflicka
regnflicka