Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


När världen vaknar igen

En regnig stad
Som inte kan hålla hjärtan på plats
Armar som sträcker sig
Långt efter tolvslaget

Ögon slutar se
En kall hand

Letar efter fingrar att greppa

Gråa duvor utan luft

Tänk på det bra
Inte på det dåliga

Men jag faller

Tiden går långsamt och

Bussen tar mig inte hem


Han ser igenom alla glas


Jag trodde alla älvor hade vingar




Fri vers av regnflicka
Läst 276 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-01-06 22:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

regnflicka
regnflicka