Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Blinkande pappersögon

Jag planterar dig långt under jorden
Så du kan växa in i himlen

Gräs i ögat

Vingar täckta av frost

De pratar om kyrkogårdar och glassrån
Barfota i kyla
Detta är
Galenskap för en vanlig människa

Konsten att skapa nya stjärnbilder

Jag kramar dig så hårt jag kan
Jag kramar dig tills solen spricker

Alla som haft en nära vän förstår
Att sagorna lever vidare




Fri vers av regnflicka
Läst 218 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-12-29 16:04



Bookmark and Share


    All my ghosts
En dikt som blir starkare för varje gång man läser den.

2018-12-29
  > Nästa text
< Föregående

regnflicka
regnflicka