Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


I väntan på ljus

Hon som fanns där förut
Finns där inte längre

Dagen med telefonsamtalet
Allting blir svart

En hand på axeln

Jag vågar inte titta

Brevet kom inte iväg
Dörren stängdes men
Ljuset mellan våra fingrar

Kommer alltid finnas kvar

Vi möttes ännu en gång

Du bjöd mig på tårta

Leendet efter ett hejdå

Kommer alltid att finnas kvar

Jag kände dig inte men
Jag saknar dig ibland




Fri vers av regnflicka
Läst 115 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-12-04 15:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

regnflicka
regnflicka