Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En dag mindre

Sjunker genom marken

Ännu en gång

Våra pälsdjur pratar
När vi inte längre kan prata

Ett stelnat ansikte
Hon som alltid ler

Djuren i hyllan är alltid glada

De har inte sett månen sjunka

Jag önskar mig lycklig i julklapp

Jag drömmer alltid om dej

Djuren kan inte gråta
De bara ler
Och ler
Och ler




Fri vers av regnflicka
Läst 116 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-12-04 15:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

regnflicka
regnflicka