Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Hon blev aldrig riktigt normal

Jag är inte hungrig

Men det måste ta slut


På väggen dansar mina ögon med ett monster

Tårar eller pärlor
Ibland är jag osäker

Vi lever i en baklängesvärld

Vi gräver varandras hem




(Våra ögon har sett detta förr)




Fri vers (Fri form) av regnflicka
Läst 260 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-01-06 22:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Wooow! Suveränt! En klar favorit.
2019-01-12
  > Nästa text
< Föregående

regnflicka
regnflicka