Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Blå vinter

Vad gör fjärilar på vintern?

Pälsar på sig med jackor och halsduk

Blå blir vit

Tjock blir smal




Fri vers av regnflicka
Läst 99 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-12-04 15:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

regnflicka
regnflicka