Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Inga konturer, genomskinliga barn

Blått draperi
Ansikten som speglar rött

Jag minns spår av mardrömmen
Inga exakta konturer

Mjuka tassar
Vassa kanter

Led av genomskinliga barn

Jag minns de vi aldrig var


Jag går nästan alltid under




Fri vers av regnflicka
Läst 137 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-12-04 15:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

regnflicka
regnflicka