Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HEMLIGA RUM

 

Allt kan jag visa dig

 

i mina hemliga rum

vistas du dygnet runt

 

nickar igenkännande

för otäcka sagor

 

skrivna på tapeten

med blodig skrift

 

överraskas ibland

av galna upptåg

 

som livräddar dig

med skratt och glädje

 

när jag oinbjuden

kliver över tröskeln

 

till dina hemliga rum

där otäcka sagor

 

står skrivna på tapeten

med blodig skrift

 

allt kan du visa mig

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-12-04 18:05



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
I stark beröring!
2018-12-06

  M.Eta
Låter hemskt, skulle inte vilja gå in där.
2018-12-05

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Berör ,stark text som växer med de upprepade orden"skrivna på tapeten med blodig skrift".
2018-12-05

  Feliaxel VIP
Starkt berörande text
2018-12-05

  Niliboy
Huga ligen å huvva!
2018-12-05

  Poeten Salvador VIP
Närhet är att dela mycket
2018-12-05

  ULJO
Så starkt berörande
2018-12-04

  Öknens Ros VIP
ord som berättar om en mörk sida av livet.
2018-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP