Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


När du borstade min päls

Ett blått streck
din tunga i mitt öra,
Jag minns hur du borstade min päls.

När vi är framme

Har två av dem rymt

Varelser har krockat

Förlorat sin hand

Tumme av

Vi byter TV kanal

Jag tycker om dig även utan huvud




Fri vers (Fri form) av regnflicka
Läst 269 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-01-07 00:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

regnflicka
regnflicka