Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Att du IMP, inget vet är väl lika bra.... Luva, ja du var vacker i den, i övrigt är du den vackraste jag vet!


Klyvd (när ändå allt i det stora hela är bra)

Jag bär mask för jag vill inte visa mina känslor. Jag gråter där bakom. Ingen ser det ! Det är lika bra, för känslorna sliter i mig. Jag har förlorat mycket i mitt liv, snart… Ska jag till ett hus där, sorgen är enorm! Jag vill inte, det finns bara lidande och mörka minnen där. Men det är likväl en bror som du var för mig,och nu har den mindre brodern, hastigt tagit avsked. Livets små gåtfulla rum.




Fri vers (Prosapoesi) av danne //
Läst 179 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-12-04 17:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Dina bilder. Wow
2018-12-05

    ej medlem längre
Kramar om och önskar dig en fin onsdag! Det blir bättre, det vet vi :)
2018-12-05
  > Nästa text
< Föregående

danne //
danne //