Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till en gammal vän




Ditt minne av mig har bevarats i sten

Karvats i granit

Stannat upp i en annan tid.

Konserverats

För nostalgin skull

Är jag ens den samme som förut?

Skratten från förr

Jargongen, upptågen

De interna skämten

De olika beröringspunkterna

Vår historia

Den har bleknat

Och blivit skör
Som ett åldrat papper

Likt en åldrad farbror
Pratar den långsamt

Minnena har färdats genom årtionden

Och förvanskats till

Stoft

Som

Svept iväg med vinden

Du min vän

Ingenting

blir någonsin

som det var.




Fri vers (Fri form) av Boneyfrank VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-12-04 18:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP