Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Livets krön

Så slingrande var livet
många vägar
många val
stundom tid för lycka
stundom tid för kval
kanske värt det var all möda
när livet når sitt krön
först då du kan räkna
om kraften givit lön




Fri vers (Prosapoesi) av Lialdoh VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-12-04 19:13



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Så är det. Fint flyt i text och rim och vilken passande bild
2018-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Lialdoh
Lialdoh VIP