Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känn kärleken vibrera

Se djupt i dina ögon och känna kärleken vibrera. Stoppa fötterna i amerikansk picklesgurka och servera det ruttna köttet. Att blanda sina drömmar med urglasets ljus. 

Låt oss rättmätigt hata och hämnas. Vi kan inte tiga och vara som levande döda.
Och hull och gangster hull och gangster på. Bjud ut din släkt på gamla fötter i månljusets flöde. Visa mig din djupaste skräck och du ska få dricka min mirakulösa ömhet.
Du ser dom på jobbet på stan på TV the zombies och du vill inte bli som dom aldrig nånsin som dom. Själlösa ansikten euforisk köphets självbedrägerier. Stoppa dina fötter i amerikansk picklesgurka. Skär sedan upp och servera det ruttna köttet.
Vi skriker AAAAHHHHHHHHHHHH!!!!!!!




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-12-04 21:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP