Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Marknaden



Den sannolika drömmen
att dö lycklig
förbehålls av ett fåtal
trolösa
med erfarenhet
av livet
och dess
motgångar
Framgångarna däremot
behåller mina sinnen intakta
i ålderns höst




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-12-04 22:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP