Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Biskopsgården by night

Det finns osynliga ekonomiska trådar
från Wall street till Vårväderstorget
surprise surprise subprime
det ligger automatvapen från Balkan
i källaren på Köldgatan 16
Dow Jones Nasdaq attack
Det finns en munkavle på journalister
från Turkiet via Ungern och Polen
till Göteborgpostens redaktion
Kinnevik Stampen Spiltan
14,5 miljoner är deprimerade I USA
i Sverige är vi en miljon
fyraåriga barn är viktiga kuggar
i Stora Ensos pappersproduktion




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-12-04 22:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP