Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glittrande skälmakt

det vi sade 

din glittrande skäl makt

som borrar rakt igenom dig

din fångenskap som vill bli fri

-Hur skall det gå med det isiga svarta havet?

Du måste ingenting i vinterns tid

Din tid kommer

Du är så underligt orörlig och klanglös

men ändå med vilja av stål

Sluta ömka en kättaresjäl

Du är som en trumma 

Du är livet beundransvärt

och....du du får mig i tankar. Ibland skratta högt. 

Känna mig som en blommig domkyrko klocka 

inslagen i guld och rullplast på en två befolkad Ö

bland galna scarabeer och lugna sköldpaddor

Du är skvatt galen min kära vän men så är jag. 

Det är därför du skall smula dina fel och brister

Liksom jag. Insikt. Hitta ett annat lugn. Celibat.

Ta fram Solen som är framför dig

inte bakom denna gång

Var inte rädd att något skall gå dig förbi. 

 




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Songbird VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-12-08 11:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP