Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NATTENSDUNKEL

över vår jord ondskan regerar
obrutet driver oss ledan
sinnessjukt mörker har fallit

vidrigt skrattar ångestens mun
grinar vid månljusets lykta
spelman stryker brusten stäng
dansar med bockfots steg

tanken styr mot avgrundens väg
lyckan bor i missbrukad kropp

drycken i glaset som tömdes
blev fylld med ormstungen galla

© Bosse 4 december 2018.








Fri vers (Prosapoesi) av Bossepoet från Österbotten
Läst 142 gånger
Publicerad 2018-12-05 00:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten