Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Attraktion


Det ligger varandra så nära

Vit mot svart
Dag och Natt

Det ligger varandra så nära

Precis där vi stod
En känsla i övermod
Tittade ner
Du stirrade upp
Inombords jag log

En kamp, en fajt och jag höll emot
Då! plötsligt stirrade jag tillbaks
Så att du faktiskt förstod
Att kärlek och hat, det ligger varandra så nära




Bunden vers av Brood
Läst 219 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-12-05 01:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Brood
Brood