Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Charles Ingvar Xavier


Professor xxx


Lizzy står på bron i vitt och
Skickar omedvetna röksignaler
Grönan bleknar mot skuggan av ett hus

Ororo färgar lilla testen en grön ton
Och snittar näsan med en nagel
Ovan blixtens konstant är månen en lus

I en gulfri stad är jag fan inte sotis
Jag lägger mig, likt glöd mellan tår
Och tungönskar alla vakna samman

Charlies tankar genomerar väggar, hav och godis
Dirigerar trafiken med pannan mellan mina lår
Siphonerar mjölk ur tankarna på Amman




Fri vers (Fri form) av Joakim P Udd
Läst 299 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-12-05 06:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joakim P Udd
Joakim P Udd