Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är helt om basen, ingen diskant


Knytkalas hos Malcom xxx


Jag vågar inte komma längre
Mina vätskor är för rena
Mina tankar är för sunda

Plåga mig med sommar, sverige
Med blondishåvor lena
Jag kan alltid blunda

Åttollonerat piggsvinskön i bukett
Bollarna raderar blå från tiden
Ställ er bakom mig

Tag ej plats på nån parkett
Färgen oklar, mängden given
Absolut allt, för dig

Spika mig på väggen
Måla mig skrikig
Hugg av en fot

Sprid allt över äggen
Proteinen riklig
Midvintersblot





Fri vers (Fri form) av Joakim P Udd
Läst 315 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-12-05 07:07



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Malcolm extra extra large?
Mitt barnbarn heter Malcom, men afroamerikanen hette Malcolm. Precis som Dixelius.
2018-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Joakim P Udd
Joakim P Udd