Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alltså 30 lr? Tvålen är min ovana kärlek till toppnoter i parfym. Slicka mig.


XXX marks the spot


Uzumakis fångar älskar och dör
I vågor längs spiralens krökar, som en gör

En rak och mittlös spiral
Upprätt i Marias fitta, evigt hal

Vi har bete, saknar krokar två
När jag kommer kan du redan gå

Matadorisk omloppsbana och vi vrålar
Jag käkar knark, hon torkar skrev med ålar

Svetten rinner, blodet flödar, könen exploderar
Sorgen dränks, döden sprängs och Thanateros regerar

Dubbelskallad Polyfem har tungor nog till bägge hål
Spegelvärldens förrymda Medusa slickar stulen tvål




Fri vers (Fri form) av Joakim P Udd
Läst 292 gånger
Publicerad 2018-12-05 07:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joakim P Udd
Joakim P Udd