Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Overkligt vackert!


Evol

Han har drömt om
vårgrönska
och skira blommor
i vitt
eller ljus pastell
som slår ut

på nakna
mörka grenverk

hela sitt liv

en tålmodig

kärleksfull
längtan


där innerliga drömmar

uppfylls
och känslomässig verklighet
besannas

lite som i en saga

när det blommar.




Fri vers (Fri form) av Tabac VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-12-05 08:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Magnolia
tänker jag
och vet hur makalöst vackert det är i blomningstid

Nära min bostad finns en gammal portal, oansenlig egentligen, men det är tibast, gammal tibast och innan grönskan kommer, blir grenarna i portalen ljust rosa

bara att stå där en stund....
2019-01-01

  HelenaW
Vackra rader att drömma sig iväg på..
2018-12-05

  Öknens Ros VIP
Sköna drömmar om det vackra.
2018-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Tabac
Tabac VIP