Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Styrkan kan du inte se, men inuti finns den


ODLA!

 Helige människa!

Styrkan kan du inte se, men inuti finns den

I ena hand finns yxan och skyffel

I andra hand finns mänsklighets samvete

Rensa ditt hjärta ifrån grollgödsel

Odla för ditt eviga trädlycka

Trädlyckan växer till överlevnadens löv

Fröa sen för de nästa generationer

 

 Du kan kärlek

Omge ditt hjärta med kärlek

Låt kärleks välde styra dig, till sista andetag

Inget vapen kan ersätta kärlek

Inget kan få kärleks välde övervinnas




Fri vers (Fri form) av MALVAA VIP
Läst 302 gånger
Publicerad 2018-12-05 09:11



Bookmark and Share


  MALVAA VIP
Marita Ohlquist
gillar mest dina metaforer
stort tack för dina fina ord :)
2018-12-05

  Marita Ohlquist VIP
Vi skall odla våra inre trädgårdar, ta bort ogräs så att kärlekens blomma kan växa fritt!
2018-12-05

  MALVAA VIP
Öknens Ros
Det du odlar med ord är fanrastiska med :)
2018-12-05

  Öknens Ros VIP
Ord om kärlek och omsorg om naturen, fint ordat.
2018-12-05
  > Nästa text
< Föregående

MALVAA
MALVAA VIP