Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Stundom...


Fisken fortfarande tyst och vinterfloden påtagligt kylig
Det är dagarna då regnet doftar järn som längtan går
dit endast fåglarna kan flyga och himmel och jord
sprider sig långsamt
I trädgården väver tiden sina skira sånger
över en bortglömd bambumatta
och vid brygghusets vägg
dröjer sig strimlor
av månljus
kvar...

Snart...i vårens andra månad
när vinden åter bär musik
sår jag mina bönor
och dricker te
från Yunnan...




Fri vers av Domenico VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-12-05 10:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Domenico
Domenico VIP