Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

14:e december

Vaknar förlamad på min födelsedag 
Ser familjens kärlek utanför min glaskupa
Om jag sträcker ut handen kan jag röra den 
Utan att den rör mig




Fri vers (Prosapoesi) av KattenKin VIP
Läst 308 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2018-12-08 00:07



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Stark och berörande poesi, som griper tag om läsaren.
2018-12-08

    ej medlem längre
Kuslig känsla av isolering!
2018-12-08

  DavidM VIP
En text som greppar tag direkt. Starka rader.
2018-12-08

  Stanley Rydell
Betydelsebärande riktning utåt och inåt - komprimerad och vidgande i ett potentiellt fruktbart samband! I klarspråk: väldigt kraftfullt poetiskt anslag! Kärlekens paradox
2018-12-08

    ej medlem längre
Vilken stark och berörande dikt.
2018-12-08

  Viksten
Så fint du broderar med orden
2018-12-08
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP