Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Decemberfundra anno 2018

 

 

Avståndet mellan

var du varit och vart du

är på väg krymper

tiden för varje nytt kliv

du lämnat bakom dig

 




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-12-05 15:43



Bookmark and Share


  Bengt H VIP
Undras om man kan placera en paus efter tredje raden?
2018-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP