Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eldar under ensamheten

 

 

dimlager på dimlager

med spegelhjärtat reglat

isskratt

ur bländande mungipa

svallande dyning i kylan

 

genomskinlig inuti

där snurrar

labyrinttankar

lyfter örndrömmar

andas läppsamma ord

 

i bakgrunden

blånande tystnad

 

 

 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 233 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-12-05 16:31



Bookmark and Share


  Stisse
Stark text som berör på djupet. Du fångar ensamhetskänslor exakt.
2018-12-06

  Nanna X
kyligt men vackert
2018-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg