Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Magnetröntgenbild av sverigevänners hjärnor

 

Sverigevänner gnäller och gnäller

 I deras hjärnor finns det miljontals gnällceller 




Bunden vers (Rim) av Onomatoprofet VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-12-05 17:01



Bookmark and Share


  Fulbergarn
inte om du säger rackabajsare
2018-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP